Čo môžeš očakávať na našich akciách

Bondage Jam, Tematický Jam, workshopy či pikniky. Aký je medzi nimi rozdiel a čo môžte od nich očakávať? Čítajte ďalej:)

Bondage jam

Jam je podujatie s voľným viazaním konané v priestore dojo. Na jamoch sa zúčastnujú registrovaní účastníci, ktorí nemajú vlastný priestor na praktizovanie shibari, alebo si chcú vymienať skúsenosti s ostatnými riggermi. Dojo pre jamy vytvára bezpečné miesto, kde je zároveň zabezpečená anonymita a dostatočné súkromie. Zúčastňujú sa ho typicky páry a záujemcovia o viazanie (modely a modelky). V priestore dojo s využitím viazacích bodov, alebo na zemi viažu páry individuálne alebo si navzájom vymieňajú skúsenosti. Jam nemá žiadny program ani moderátora, ide len o stretnutie ktoré niekedy môže vyzerať ako performance riggerov, alebo skupina komunikujúcich ľudí. Vždy podľa aktuálnej nálady zúčastnených. Jam je otvorený pre divákov a úplných laikov.

20191029_202132 (2).jpg

Ako to prebieha?

Registrujte sa na Jam, pričom vopred si môžete nechať zarezervovať kruh alebo bambus (ak máte záujem o suspension shibari) a na mieste si môžete tiež zapožicať laná zo zásob dojo. Následne sa venujete so svojím partnerom nerušene svojim aktivitám, alebo sa prídate do komunikácie ostatných. Môžete prísť nech ste na akejkoľvek úrovni skúseností, aj keď len s viazaním začínate a chcete si nechať poradiť od ostatných. Ak ste napríklad modelka (osoba, ktorá chce vyskúšať byť na druhom konci lana, môžete prísť, pozrieť sa a tak zistiť či vás osloví estetika shibari.)

Workshopy

Či sa chcete naučíť základy alebo niečo z pokročilejších techník, dojo organizuje workshopy s rôznymi riggermi. Ide o podujatie, kde je potrebné mať na viazanie partnera, je možné sa zúčastniť len po registrácií a dĺžka workshopu je cca pár hodín až celý deň, záleží od témy workshopu. Môžete očakávať, že sa vám lektori budú individuálne venovať.

Shibari piknik

Piknik je variantou open jamu, ale v prírode:) napríklad verejný park. Na piknik sa neplatí vstupné, ale je prísnejši dresscode, aby sme svojim aktivitami nepohoršovali ľudí okolo, keďže parky sú verejnými priestormi.

64737596_450379792453509_6014750696140701696_n.jpg

Bondage pikniky

Sú akcie organizovaná pre páry, mimo civilizácie s voľnejšími pravidlami. Miesto konania býva vopred utajené a bude vám poslané pár dní pred akciou na email. Väčšinou je cca hodinku jazdy od Bratislavy a ide o poobedný event.


Individuálne a privátne workshopy

Pre páry, ktoré majú väčšiu obavu o stratu súkromia, alebo majú potrebu individuálnejšieho prístupu (či sa nemôžu zúčastniť workshopu v štandardných časoch), vieme zabezpečiť aj privátny workshop.

Vieme rezervovať priestor vo večerných hodinách (až do 22:00) a cez víkendy, zabezpečiť dostatočnú mieru privátnosti. Naším cieľom je, aby ste sa cítili príjemne a nemali dôvod byť pod tlakom.

Dresscode na privátnom workshope je voľný.

Neváhajte nás kontaktovať (cez chat, email, atp...) a dohodneme sa na téme a veciach, ktoré vás zaujímajú, zodpovieme všetky otázky.

Ak sa chcete pozrieť na voľné termíny a rezervovať si nejaký, môžete tak urobiť cez BooqMe.sk na adrese https://booqme.sk/sk/rezervacia/creative-labyrinth . Cena privátneho workshopu sa pohybuje okolo 40EUR/h.

Rezervovať

Vystúpenia, prednášky, fotenie a tvorba shibari do audiovizuálnych diel

Máte záujem o prednášku na tému shibari, vystúpenie s ukážkou shibari na svoje kultúrne, alebo iné podujatie? Prípadne vás fascinuje jeho estetika a chceli by ste zorganizovať fotenie (napr. seba) v lanách? Ozvite sa nám, a sprostredkujeme kontakt na schopných riggerov venujúcich sa týmto aktivitám, prípadne poradíme a pomôžeme s organizáciou.

Rovnako pokiaľ ste tvorca napr. nového audiovizuálneho diela do ktorého chcete zakomponovať správnym a uveriteľným spôsobom bondage/shibari, pomôžeme.

Screenshot from 2020-06-06 17-29-04.png

IMG_5238.jpg
 

59757141_560635001127055_79852796471410688_n.jpg

Zdieľať článok: